Na most senki ne várjon nagy ördöngösséget, egyszerűen tésztaszószból készült a kaja, ami viszont annyira finom volt, hogy muszáj reklámoznom. :D
Recept: A Bertolli szószokra mindig fájt a fogam, de valahogy eddig nem vettem belőlük. Most az Originale verziót vettem, ami Toszkán ihletésű (rozmaringgal és oregánóval van ízesítve), de kapható egyébként pikáns, fokhagymás, illetve tejszínes verzióban is. A szósz maga paradicsomlevet, vöröshagymát, fokhagymát, fűszereket, olíva olajat, valamint citromlevet tartalmaz, valamint nincs benne mesterséges színezék vagy adalékanyag (elviekben). A megfőzött tésztára egyszerűen rá kell melegíteni. Én szokás szerint nem elégedtem meg ennyivel, kevés olajon vöröshagymát és fokhagymát dinszteltem, beleöntöttem a szósz és még utófűszereztem borssal, petrezselyemmel, bazsalikommal, oregánóval. A tészta lehet spagetti, fusilli, nálunk éppen fodros nagykocka volt, ezzel is finom. Végül reszelt sajttal tálaltam a kész ételt.
Eredmény: A szokásos tésztaszószokhoz képest sokkal valódibb, finomabb ízt kapunk. Az általam valaha kóstoltak közül ez magasan kiemelkedik, hiszen tényleg paradicsomból van (püréből, léből, mindegy), valamint isteni az íze, illata. Ha tényleg gyorsan valami nagyon finomat akarunk enni, a toszkán paradicsomos tészta telitalálat!
So much yummy in my tummy after this! ;)
VálaszTörlés:D I hope so!
Törlés